Timp liber

Timp liber

Statiunea turistica Paltinis, aflata pe versantul nord-estic al Muntilor Cindrel situata la numai 32 de km distanta de Municipiul Sibiu, si la o altitudine de 1448 m este prima si cea mai veche statiune montana infiintata in Muntii Carpati si a doua cea mai inaltastatiune montana din Romania.

In centrul statiunii vis-à-vis de partia Platos se afla un tinut de poveste si anume pensiunea RARA PALTINIS care dispune de 12 camere si de asemenea mai are si un restaurant cu mancare proaspata avand o capacitate de 35 de persoane dotat cu semineu si terasa cu vedere la partie.

In momentul in care pasiti pragul locatiei noastre va puteti bucura de serviciile oferite de aceasta si puteti incepe ziua cu un mic dejun consistent si de asemenea va puteti bucura fie de o drumetie in aer liber, fie de o plimbare pe biciclete, fie de o zi intraga de schi (in anotimpul de iarna).

De asemenea puteti alege sa petreceti impreuna cu copii dvs o zi minunata de distractie in parcul Arka Park sau puteti opta sa va incarcati bagajul de cunostinte vizitand diferite obiective turistice.

Distractie, relaxare, diversitat si aer curat

Sejurul dumneavoastra la Pensiunea RARA PALTINIS incepe din momentul in care intrati intr-o zona in care strabateti traseele impadurite, putand admira privelistea naturala a zonei, lasand in urma grijile si problemele de zi cu zi. Puteti opta pentru diverse variante de relaxare si divertisment in inima naturii.

© 2021 Pensiunea Rara Paltinis. Toate drepturile rezervate

Web design by Media Serv.